Mi ez az oldal?

Az oldal drónos apróhirdetéseknek ad felületet. Lehet az komplett drón, vagy csak alkatrészek, távirányító, vagy esetleg pár csatlakozó, ezeket itt mind megtalálodhatod.

Mi több, olyan eszméletlen fejlett technológiák birtokában vagyunk, hogy ezeket a hirdetéseket kategóriákra bontva, szűrőkkel megspékelve böngészheted.

Regisztráció

Az oldalra felhasználónév, email cím és jelszó hármas megadásával, vagy google profillal tudsz regisztrálni. (facebook profilos regisztráció egy ideig biztosan nem lesz)
Ha az email-es opciót választod, csak az email címed megerősítése után fogsz tudni bejelentkezni az oldalra.

Adatlap kitöltése

Az adatlapodon kötelezően megadott mezők a következők:

  • Vezetéknév / Keresztnév
  • Telefonszám
  • Cím

A telefonszámot csak regisztrált felhasználók láthatják és nekik is csak kattintásra jelenik meg teljesen (mint pl a jofogas.hu-n), így védve vagy a spambotoktól.

Cím megadásánál nem kötelező utca/házszám pontosságú adatot megadni, elég annyi, hogy “Debrecen", vagy hogy “Budapest, Oktogon".
Az itt megadott cím meg fog jelenni a hirdetéseken, valamint a hirdetések szűrésénél is.

Hirdetésfeladás

Hirdetés feladásakor a megszokott adatok kitöltése mellett figyelj arra, hogy a megfelelő kategóriát válaszd a meghirdetni kívánt terméknek.
Ez azért nagyon fontos, mert majdnem minden kategória rendelkezik csak az rá jellemző mezőkkel, ami alapján böngészéskor szűrni tudsz rájuk. 

Például a propellereknél meg tudod adni a lapátszámot, átmérőt. motoroknál a maximális cellaszámot, KV értéket, stb. Érdemes figyelni arra, hogy ezeket a mezőket pontosan töltsd ki, hogy könnyebben rá lehessen találni a hirdetésedre.

Ezekből a mezőkből kétfélé van. Vannak előre megadottak, amin te nem tudsz változtatni (pl. FC lyuktávolság, vevő protokoll) és van olyan, ahol szabadon adhatsz meg értéket (pl. akku kapacitás).
Ha valami nem egyértelmű, vagy rossz helyen van, esetleg hülyeség, vagy olyan érték hiányzik egy fix mezőből, amire szükséged lenne, kérlek jelezd a kapcsolat menüpontban üzenet formájában.

Elérhetőségnél lehetőséged van használni a profilodban megadott telefonszámot és címet (ez az alapértelmezett), de adhatsz meg ezektől eltérő adatokat is.

Hirdetések böngészése

Hirdetéseket böngészni a kezdőlap kategória listájára, vagy a felső menüsáv “Hirdetések" pontjára kattintva tudsz.
A kezdőlapon található kis sáv mindig a legutóbb feladott hirdetséseket mutatja.

Főkategóriákra kattintva csak ritkán fogsz specifikus szűrőket találni, de ha lenyitsz egy főkategóriát és kiválasztasz egy alkategóriát, akkor megjelennek az adott alkategóriához tartozó szűrők (ezek azokra a mezőkre szűrnek, amiket hirdetésfelvételkor megadtál).

A beállított szűrés a doboz alján található “Szűrők alkalmazása" gomb megnyomása után lép életbe.

Ha megtetszett valami

Ha felkeltette érdeklődésedet egy hirdetés, a hirdető neve alatt találod meg a telefonszámát, valamint az “Üzenetküldés" gombbal tudsz privát üzenetet küldeni neki.

A hirdetés alatt szereplő “Hagyj üzenetet" dobozzal (admin jóváhagyása után) mások által is látható üzenetet tudsz hagyni az adott hirdetés oldalán.

Ha eladtál valamit

Ha eladtál egy terméket, nincs más teendőd, mint értékelni a vevőt, valamit eladottra állítani a hirdetésedet státuszát.

Vevőt csak akkor tudsz értékelni, ha ő rád írt a hirdetésed odlaláról, te pedig válaszoltál rá. Ezzel védve mindkét felet az indokolatlan értékelésektől.
Értékelést (a kötelező üzenetváltást követően) a beszélgetést kiválasztva a jobb felső sarokban található “Értékelés" gomb megnyomásával tudsz küldeni.

Fontos, hogy az értékelés nem törölhető és nem visszavonható!

A hirdetésed státuszát a hirdetésed szerkesztésénél tudod állítani. Ezt a profilodban a “Saját hirdetéseid" menüpont alatt az adott hirdetés jobb oldalán található három ikon közül a középsővel éred el.

Eladottnak jelölt hirdetést vissza lehet állítani aktívvá (kiveszed a pipát az “Eladtam a terméket" mellől).
Az eladott hirdetések kikerülnek a böngészés során kilistázott hirdetések közül.

Ha megvettél valamit

Ha megvettél valamit, akkor neked már csak az eladót kell értékelned. 

Ezt az eladóhoz hasonlóan csak akkor tudod, ha írtál neki a megvett termék oldaláról, ő pedig válaszolt neked.

Fontos, hogy az eladóhoz hasonlóan te sem tudsz leadott értékelést törölni, illetve módosítani!

Ha észrevételed van

Ha bármiféle észrevételed, ötleted van, azt a kapcsolat menüpontban tudod szöveges formába ölteni 🙂